support@aiforsite.com | +358 10 212 8955

VisualSite 2.0


Työmaa sujuvaksi
todellisen tilannekuvan ja
reaaliaikaisen aikataulun avulla.

Katso tuotedemo (12min video)

Haluatko työmaasi sujuvan entistä paremmin? Haluatko selättää aikataulupaineet ja pysyä aina tilanteen päällä, jopa etänä? VisualSite 2.0 on ratkaisu tähän. Jos kiinnostuit, voit katsoa tuotedemon ensimmäisten joukossa jättämällä yhteystietosi alle:Mistä on kyse?

Tiistaina 31.5.2022  julkaisimme VisualSite 2.0 -palvelun, jonka avulla työn ohjaus ja valvonta työmaalla helpottuu entisestään. VisualSite 2.0 tulee markkinoille loppuvuodesta. Uuden ratkaisun avulla työmaajohto saa automaattisesti päivittyvän todellisen tilannekuvan ja mahdollisuuden seurata aikataulun toteumaa reaaliaikaisesti. 

Miksi sinunkin kannattaa kiinnostua?

Siksi, että on aika siirtyä manuaalisista havaintokirjauksista automatisoituun tiedonkeruuseen ja reaaliaikaiseen aikataulutukseen. Helpota työtaakkaasi ja ota nykyaikaiset digitaaliset työkalut avuksesi.

Näin varmistat, että asentajat ja materiaalit ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja työvaiheet valmistuvat aikataulun mukaan.

Tuotedemon sisältö

VisualSite 2.0 -ratkaisun esittelyssä on mm. visuaalinen työmaa 2D ja 3D, reaaliaikainen aikatauluseuranta ja toteumatiedon automaattinen päivitys, resurssianalyysi sekä tuottavuusanalytiikka. VisualSite 2.0 on seuraava taso nykyisestä, useammalla työmaalla jo käytössä olevasta Aiforsiten ratkaisusta. Pyry Virrantaus, operatiivinen johtaja, Aiforsite Oy

Katso tuotedemo: